Forumul este in curs de mutare.
Acesta va redeveni accesibil in funtie de progresul copierii. Noua adresa este: jandarmi.net/forum
Pentru toti userii cu o activitate de minimum o postare au fost generate noi parole. Pt a va spori siguranta si a va facilita un acces usor la conturile de pe noul forum va rog sa va schimbati parolele initiale
| Autor |
Mesaj |
leo
mare maestru

Data inscrierii: 13/Mar/2007 Mesaje: 158 Localitate: Calarasi |
|
Bani nejustificati |
|
LEII STRANSI DE ASOCIATIE Raspunde cu citat (quote)
[b]In loc de progres se vede regresul,in loc de transparenta se vad intentiile unui grup de a prosti multimea...
Am sa va spun ca aceste asociatii facute in Jandarmerie sunt paravanul unor comandanti de a face ce vor cu banii.
Spre exemplu Asociatia sportiva Baraganul-a Jandarmeriei Calarasi pe anul trecut nu a aratat membrilor ce a facut cu banii stransi din cotizatii si din redirijarea catre ea a 2% impozit.
Sa facem un calcul:
50.000 lei vechi X cca. 400 membri = 20 MILIOANE LEI/LUNA X 12 LUNI = 240 MILIOANE/AN STRANSI DIN COTIZATII
Sa adunam cei 2% bani din redirijarea impozitului individual
cca 1,5 mil lei/membru X cca 400 membri = 600MILIOANE LEI/AN STRANSI DE LA IMPOZIT
TOTAL ESTMATIV
240 MILIOANE + 600 MILIOANE = cca 840 MILIOANE LEI vechi stransi
Din discutiile cu voi am constatat ca s-a cumparat din banii stransi de 50 milioane aparatura sportiva de gimnastica pentru fitness...
Unde sunt restul de bani de cca 790 MILIOANE LEI?
Am auzit ca banii au fost folositi pentru protocoale,la diverse comisii,controale de fond,ca sa se iasa bine.
Mai stiu ca pentru primii ani de functionare a Asociatiei nu se pot justifica deloc banii stransi de la membri,nici macar un LEU.
Iata ce se fac cu banii vostri stransi luna de luna.
Despre Asociatia aialalta cu nume de domnitor de Ghica am sa va spun ca sigur s-a obtinut inregistrarea ei.
Ma nedumireste cum au foststransi banii de cotizatii lunare (de 50000 lei de la subof si de 100000 lei de la ofiteri) pana la inregistrarea legala a Asociatiei.
Era legal sa se stranga bani fara ca Asociatia sa fie inregistrata?
Cine a strans banii(am auzit ca pe STATE s-au facut retineri),existau adeziuni,in ce conditii s-au facut adeziunile?
De ce se mai strang bani de la cadre pentru intrajutorarea colegilor Tanase,Dumbrava si alte 5 cadre din moment ce exista bani stransi de Asociatie?
S-au dus pe apa sambetei?
IATA CA SUNT INTREBARI CE ASTEAPTA RASPUNS
POATE MEMBRII ASOCIATIILOR VOR SA VADA SI LEGALITATE, CE FAC ACESTE ASOCIATII.
VOI CE CREDETI?
Te rog admin sa trimiti tu unde trebuie acest articol...
Poate ca mai exista dreptate.
_________________ Ma adresez celor educati,inteligenti si interesati de adevar celor care s-au saturat de prostie,hotie si superficialitate,abuzuri,nepotisme si nedreptati.
Provoc la discutii prin care sa se schimbe asta! |
|
| 22/01/2009 11:04 |
|
 |
admin_CNSAS
Administrator

Data inscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 367
|
|
Re: Bani nejustificati |
|
 |
 |
Te rog admin sa trimiti tu unde trebuie acest articol...
Poate ca mai exista dreptate. |
Dar mai trimiteti si voi, chiar daca anonim (ONG-urile si presa abia asteapta, spre deosebire de autoritati, care vor date de identificare). Uite, ai aici solutia ascunderii IP-ului, si aici poti trimite mail. Pentru a spori protectia, poti trimite mail anonim prin intermediul unui site.
Anyway, saptamana viitoare s-ar putea sa aveti vizitatori, stati cu ochii pe poarta .
Aici si continutul mailului:
Mai multe mailuri trimise => mai multe sanse pt transparenta.
| 23/01/2009 08:57 |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame
|
AdBot |
|
|
|
|
| 23/05/2012 22:31 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|